5 Essential Elements For درمان بیماری گال سگ
5 Essential Elements For درمان بیماری گال سگ
Blog Article
پزشک شما ممکن است داروهای اضافی برای کمک به تسکین برخی از علائم آزاردهنده مرتبط با گال را تجویز کند مانند:
آنها روی پوست، خود را تکثیر میکنند و سپس در پوست فرورفته و تخم میگذارند. تقریباً ۱۳۰ میلیون مورد بیماری جرب در جهان وجود دارد. اگرچه این بیماری بسیار مسری است و بهراحتی از طریق تماس مستقیم پوست میتواند از فردی به فرد دیگر منتقل شود اما یک بیماری آمیزشی نیست.
بله. خوشبختانه بیماری گال از جمله بیماریهایی است که برای درمان آن میتوان از انواع داروهای آنتی بیوتیک، آنتی هیستامین و پمادهای موضعی موجود در بازار استفاده کرد.
کاشت گل نخل آریکا در گلدان و باغچه + زمان پرورش و شرایط نگهداری آرکا
چاپ مطلب بیماری گال؛ علائم، دلایل و روش درمان سریع خانگی
وقتیکه شخص به نوع شدیدتر یا گستردهتر بیماری مبتلا میشود درمان تهاجمیتر لازم است. عموماً در این مواقع یک قرص خوراکی با نام ایورمکتین برای بیماری تجویز میشود که بهبودی در علائم پس از درمان اولیه مشاهده نشده یا گال بیشتر بدن را پوشانده و پوسته کرده است.
این بیماری به شدت مسری است و به راحتی از طریق تماس پوستی از بدن فرد آلوده به بدن فرد سالم انتقال مییابد.
پوسته دار (نروژی): این نوع اغلب در افرادی با سیستم ایمنی معیوب رخ می دهد. تمایل به تشکیل نواحی پوسته ای دارد که سطح وسیعی از پوست را می پوشاند.
در این مورد، فقط مطمئن شوید که آلوئه ورای خالص خریداری میکنید.
گال در نوزادان و کودکان نوپا و گاهی اوقات در افراد مسن با سیستم ایمنی ضعیف ممکن است در سر، صورت، گردن، دست و کف پاها دیده شود.
کرم لیندان در صورتی که فرد شرایط استفاده از آن را داشته باشد، جایگزین خوبی برای پماد پرمترین است. البته با توجه به ساختار شیمیایی این لوسیون، استفاده از آن برای افراد با پوستهای حساس، نوزادان، کودکان زیر سه سال، خانمهای باردار و شیرده و افراد با بیماریهای پوستی زمینهای توصیه نمیشود.
در کودکان مبتلا به گال، ممکن است لازم باشد کرم روی پوست سر مالیده شود. قبل از استفاده از کرم مطمئن شوید که پوست تمیز، خنک و خشک است.
در صورت تشخیص ابتلا به بیماری گال توسط پزشک، نیاز است که فرد هرچه زودتر اقدام به درمان بیماری کند. تشخیص این بیماری توسط پزشک عمومی، متخصص داخلی، اطفال، متخصص پوست و پزشک خانواده امکانپذیر است.
اگر یک پیوند داخلی شما را به بیماری خارش گال چیست اینجا هدایت کردهاست، در صورت تمایل آن پیوند را برای اشارهٔ مستقیم به مقالهٔ مورد نظر تغییر دهید.